Andijvie-Champignon-Paprika Roerbakschotel

Andijvie-Champignon-Paprika Roerbakschotel

Bron: Bianca
Dit recept is nog niet beoordeeld.
Recept afdrukken
Totale tijd 30 minuten
Gang hoofdgerecht
Keuken internationaal
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 1 krop andijvie
  • 250 gram champignons
  • 1 rode paprika
  • 2 tenen knoflook
  • 4 lente-uitjes
  • olijfolie
  • zout
  • zwarte peper
  • muntblaadjes

Instructies
 

  • Was de andijvie goed. laat het uitlekken in snij het in repen.
  • Bostel de champignons schoon en snij het in plakjes, halveer de paprika en verwijder de zaadjes en snij in het in blokjes. Pel de knoflookteentjes en hak deze fijn. Snij de lente-ui in ringen.
  • Verhit olijfolie in een wok en bak hierin de champignons aan tot ze bruin zijn.
  • Doe de knoflook,lente-ui en paprika erbij en bak deze 5 min mee.
  • Doe op het laatste de andijvie erbij en roerbak tot de andijvie bijna slap is.
  • Maak het op smaak met zout en peper en bestrooi er dunne reepjes munt over.

Notities

Lekker met gebakken aardappeltjes.

Geef een reactie