Kokos Panna Cotta

Kokos Panna Cotta

Dit recept is nog niet beoordeeld.
Recept afdrukken
Gang nagerecht
Keuken Italiaans
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 4 passievruchten
  • 250 milliliter slagroom
  • 250 milliliter kokosmelk
  • 1 theelepel vanille extract
  • 40 gram suiker
  • 4 blaadjes gelatine

Instructies
 

  • Verwarm de slagroom, met de kokosmelk, de  suiker en het vanille extract in een pannetje op een laag vuur.
  • Laat in de tussentijd de gelatine weken in koud water.
  • Haal de pan van het vuur. Knijp de gelatine uit en meng dit met een garde door de warme kokosroom.
  • Giet de kokos panna cotta in glaasjes en laat ze minimaal 3 uur (of een hele nacht) opstijven in de koelkast.
  • Voor het serveren: snijd de passievruchten doormidden en schep het vruchtvlees op de kokos panna cotta.
  • Serveer meteen.

Notities

Bij dit gerecht hebben we een Chateau Dereszla Tokaji Furmint Late Harvest uit 2016 gedronken.

Geef een reactie