Kokos Panna Cotta
Recept afdrukkenIngrediënten
- 4 passievruchten
- 250 milliliter slagroom
- 250 milliliter kokosmelk
- 1 theelepel vanille extract
- 40 gram suiker
- 4 blaadjes gelatine
Instructies
- Verwarm de slagroom, met de kokosmelk, de suiker en het vanille extract in een pannetje op een laag vuur.
- Laat in de tussentijd de gelatine weken in koud water.
- Haal de pan van het vuur. Knijp de gelatine uit en meng dit met een garde door de warme kokosroom.
- Giet de kokos panna cotta in glaasjes en laat ze minimaal 3 uur (of een hele nacht) opstijven in de koelkast.
- Voor het serveren: snijd de passievruchten doormidden en schep het vruchtvlees op de kokos panna cotta.
- Serveer meteen.
Notities
Bij dit gerecht hebben we een Chateau Dereszla Tokaji Furmint Late Harvest uit 2016 gedronken.