Yes we can! Zondag 4 april – 14.30 – DVHN TT-run, Assen

Zo zit je nog van een lekker broodje te genieten, het volgende moment heb je je opgegeven voor de DVHN TT-Run op paaszondag.

Zaterdagochtend ziet Henk in de krant een advertentie staan voor de TT-run, 1 of 2 rondjes TT baan (ong. 4,555 km) op paaszondag. ‘Goh Mook, is dat niet iets voor jou, je bent nu zo lekker bezig met lopen?’ 


Tja… het lopen gaat inderdaad lekker en 4,5 km is wat ik op dit moment ook (makkelijk) vol kan houden. Zullen we dan maar eens gek doen? Internet opgestart: www.tt-run.nl en eens beter bekeken wat het allemaal inhield. Hmm… wel een leuke uitdaging, maar zou Angélique dit misschien ook leuk vinden (samen is niet alleen nietwaar?). Nog geen uur later is de TT-run 2 deelnemers rijker, Henk ingehuurd als oppas en opa en oma gecharterd om gezellig mee te gaan (en Henk iets te ontlasten met de kleintjes).

Maar… er moet dan ook getraind worden, Angélique heeft al ruim een maand niet meer gelopen i.v.m. ziekte, werk, drukte etc. Dus zondag maar een afspraak gemaakt om die 25 minuten die toch in mijn schema stonden samen te gaan lopen. Helaas merkt Angélique halverwege dat de conditie toch wat weg is en we besluiten om even een paar minuten te lopen. Daarna gaan we de laatste 10 minuten nog even flink aan het werk. Met een gemiddelde loopsnelheid die onder mijn normale tempo ligt bereiken we even later de Driemolenslaan weer. Met nog 2 weken te gaan moet het lukken, ik leen Angélique mijn I-pod om de podcast te kunnen gebruiken om weer wat in conditie te komen en we spreken af dat we in de loop van de week weer samen gaan lopen. We zullen ons doel moeten bepalen en afhankelijk van hoe het gaat heb ik me al voorgenomen om binnen de 30 minuten te blijven.

Tjonge jonge, wat een toestand, nog nooit zo’n impulsief besluit genomen op dit gebied, maar wie weet wat de toekomst nog brengt als dit bevalt!

Geef een antwoord