Mijn naam is Henk Kruse, geboren in 1973 te Zuidbroek, maar na 6 jaar verhuist naar Veendam. Na mijn lagere schooltijd en voortgezet onderwijs ben ik naar de PABO in Assen gegaan en heb daar Monique leren kennen.

Halverwege het 2de jaar PABO was dit toch niet wat ik zocht en ben ik vrij snel in de IT-wereld beland. Na ruim 11 jaar gewerkt te hebben bij WKM ben ik nu enkele jaren aan het werk als teamleider Front Office bij GemeenteOplossingen.

Door de kennismaking met Monique ben ik betrokken geraakt bij het honk- en softbalspel. Hoewel zelf nooit actief gespeeld, toch wat coaching gedaan voor jeugd, dames en talententeams in het Noorden. Tevens heb ik voor de nationale bond de rol van clustercoördinator vervuld. Daarnaast heb ik voor diverse verenigingen mij verdienstelijk gemaakt in diverse bestuurlijke functies.

Heden ten dage heb ik mijn publiekelijke betrokkenheid op een laag pitje gezet om voldoende tijd naast mijn werk vrij te kunnen maken voor mijn gezin. Sinds 2009 mag ik mij een enorm trotse vader noemen van een fraaie dochter, welke luistert naar de naam Maud.

Ik houd mij tevens bezig met koken, wijn en bordspelen. Dit lukt al aardig om over te brengen op de rest van de familie.