Thailand 2008 | dag 11 – Over winkelen, eten en rusten

En nogmaals een hele dag zonder verplichtingen. We hebben gisteren Chiang Mai natuurlijk niet geheel kunnen bekijken, dus vandaag gaan we verder touren.


Vanmorgen voor het eerst deze reis echt uitgeslapen, dat kwam vast door onze nieuwe zijden pyama’s!

We hebben hier 2 grote shopping-malls bekeken, onvoorstelbaar wat ze hier allemaal verkopen. een hele vloer vol mobiele telefoon accesoires… niet 1 winkel, maar wel 20. Na lang zoeken vonden we eindelijk een winkeltje waar ze 8 GB SD-kaarten verkopen voor de camera, we hebben alweer 2×80 minuten vol gefilmd en zijn pas op de helft van de trip.

Bij terugkomst in het hotel eerst even de site bijgewerkt (nu dus 😉 ) en zodirect duiken we het zwembad in voordat het gaat regenen. Het regent hier in Thailand bijna elke dag, zo tegen het eind van de middag. Het is warme regen en duurt slechts 20-30 minuten, dus daar kunnen we wel mee leven.

Voor vanavond staat de eerste pas-sessie op de agenda, daarna weer lekker eten en dan morgen vroeg op voor de jungle trek… als alles goed gaat horen jullie vrijdagavond weer iets van ons (als we dan nog in staat zijn om op internet te gaan).

Geef een reactie