Spruit­jes met no­ten­bo­ter

 

Spruit­jes met no­ten­bo­ter

Dit recept is nog niet beoordeeld.
Recept afdrukken
Voorbereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 20 minuten
Gang bijgerecht
Keuken Frans
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 600 gr spruitjes
  • 50 gr pecannoten
  • 50 gr boter
  • zout
  • zwarte peper versgemalen

Instructies
 

  • Onderkant van spruitjes snijden en buitenste blaadjes verwijderen. Spruitjes in lichtgezouten water zonder deksel op pan in ca. 10 min. beetgaar koken.
  • In droge koekenpan pecannoten kort roosteren. Noten op snijplank iets laten afkoelen en dan grof hakken.
  • Spruitjes afgieten, overdoen in warme serveerschaal en bestrooien met zout en peper.
  • In koekenpan boter verhitten tot deze bruin kleurt (niet laten verbranden). Spruitjes omscheppen met boter en pecannoten.

Notities

Lekker bij wildgerechten.

Geef een reactie